niet goed leesbaar? > klik hier voor de webversie <
banner www.zweethut.nl
  Nieuwsbrief      
   
 


O-hey-O genero,
gegroet lieve vrienden en verwanten,


In deze nieuwsbrief de aankondiging van de komende hut - met de Raaf.
Verder uiteraard ook de Midwinter Intensive (dit keer netjes in een weekend). En onderaan op verzoek het recept voor een boekweit brood.


Zweethut met de Raaf en de Sterrenkinderen
24 november 2018

Met de Kraai zijn we nog niet helemaal klaar... dus gaan we verder met de grote broer: de Raaf.

Raaf helpt niet alleen om de waarheid te zien, maar ook om de waarheid te dragen in deze werkelijkheid. De Raven brengen het sterrenlicht en dragen de Sterrenkinderen die op weg zijn naar de Aarde.

Het bestaan is veel meer. Jij bent veel meer.

Klik hier voor meer info



Midwinter-Intensive
21-22-23 december 2018

De Midwinter Intensive is altijd het koude neusje van de zalm.
Vele jaren hebben we deze hutten in een besneeuwd landschap gehouden, waarbij we ons warm hielden met vreugdevuren in de tipi en op de ceremonieplek.

Het zijn de ceremonies op de winter equinox, de langste nacht en de geboorte van het licht. Het Hert is de brenger van dit licht en dit licht is het licht van de spirit zelf.
Klik hier voor meer info

 

En dan het recept voor het Boekweit Brood - heel lekker, heel gemakkelijk, en zonder gluten, gist of zuurdesem. Geleerd van Tatiana uit Oostenrijk.

500 gram boekweit - hele korrels
Doe dit in een kom met water (het water ong. 1 cm boven de korrels) en laat het zo ongeveer 8 uur weken.
Daarna de staafmixer erin. Meng er 2 grote handen haver-muesli doorheen (al of niet met bessen, noten etc), een handje rozijnen, en alles wat je maar lekker vindt (bijv sesam, zonnebloempitten, marjolein).
Laat het ongeveer 24 uur staan.
Net voor het bakken 2 theelepels zout toevoegen. Het moet nog steeds lekker smeuiig zijn, een soort dik cement. Als het nog te vloeibaar is kun je evt speltmeel toevoegen of een ander meel.
In een ingevette cakevorm, oven op 160 graden en ongeveer een uur in de oven.
Het brood blijft van binnen vochtig.


in liefde,

Koen Silver Wolf Drum
info@zilverlicht.nl

en Nisa Silver Star Nations
info@zweethut.nl

 
 
www.zweethut.nl & www.zilverlicht.nl