niet goed leesbaar? > klik hier voor de webversie <
banner www.zweethut.nl
  Nieuwsbrief      
   
 


O-hey-O genero,
gegroet lieve vrienden en verwanten,


We hopen dat jullie een heerlijke zomer hebben gehad!
Wij zitten nu nog in Montana en hebben vanuit hier de lijn voor het komende jaar uitgezet en willen jullie graag meteen al op de hoogte brengen.

Er staan natuurlijk weer een aantal prachtige, spannende, magische zweethut-ceremonies te zinderen die we graag met jullie delen.
We gaan nu ook wat uitgebreidere Totem Intensives organiseren, waarbij we niet alleen de zweethut ingaan met de totem maar ook buiten de hut meerdere teachings en ceremonies met deze totem zullen doen. In oktober starten we hiermee met de Kraai. Kraai kondigt zich steeds weer aan, en met veel liefde en plezier zullen we deze Intensive in het Medicijn van de Kraai duiken.

Daarnaast starten we in december weer met een nieuwe groep voor The Art of Shamanism. We duiken een jaar lang heel intensief het sjamanisme in, van het medicijnwiel en persoonlijk medicijn tot het werken met totems, healing en voorouders. Van oude ceremonies via jouw pad van de spirit, tot voorbij het persoonlijke. Een grote ontdekkingsreis en een jaar van openbaringen en vaak ook grote veranderingen.

We hebben ook de lijnen uitgezet voor de Watergieterstraining die we in maart 2019 met een kleine groep zullen starten en iets meer dan een jaar zal duren.

We doen de ceremonies voor de openingen in het bestaan. En hopen van harte dit met jullie te delen.
Mail ons gerust, antwoord kan misschien even duren omdat we veel op pad zijn hier in Montana, maar komt uiteindelijk wel.

En dan hieronder de komende ceremonies...


Zweethutten met de Voorouders en de Donderwezens
8-9 september 2018

We mogen werkelijk gaan staan in onze heilige verbinding met de Aarde, zoals het altijd bedoeld is. Rechtop, naakt, echt, in respect voor alle verwanten. Geen genoegen nemend met welke smoes dan ook. We verbinden ons met de oorspronkelijke voorouders op deze Aarde, en met de Donderwezens. Neem je trommel mee als je die hebt, zodat deze opgeladen kan worden in dit weergaloze medicijn.
Klik hier voor meer info

 

Zweethut Intensive met de Kraai
5-6-7 oktober 2018

Voor alle eigengereiden onder ons:

Kraai brengt de magie, het mysterie, het voorbij de dingen kijken, het waarheid spreken (hoe onconventioneel dan ook), en de vooruitziende blik.

Dit is een Intensive van 3 dagen, met zweethut-ceremonies en teachings en ceremonies buiten de hut.

Met de Kraai als gids reizen we voorbij de persoonlijke definities en kijken direct het onmetelijke in.
Het bestaan is veel meer. Jij bent veel meer.

Klik hier voor meer infoBeren Zweethut
27 oktober 2016

Het Medicijn van de Beer is enorm. Krachtig, omhullend, genezend, vol, warm, ongepolijst en direkt.
De kracht van de beer gaat door alles heen. Zij is meester in genezing en meester in dromen.
Meer infoZweethut
...thema is nog een mysterie...
24 november 2018

Tja, sommige dingen liggen nog totaal open...


The Art of Shamanism
Opleiding
start 13 december 2018


Ceremonie doen is zo oud als de mensheid. Ook zonder zweethut kun je leren je gewaarzijn zo te openen dat kennis, genezing, en verbondenheid een deel van je worden.

We werken met ceremonie en het verhogen van je gewaarzijn. Met het medicijnwiel, je totems, en persoonlijk medicijn. Voor de oorspronkelijke staat van zijn, een kind van de Aarde en het Universum, wetend en oneindig vrij.

Het eerste blok van de opleiding noemen we The Freedom of the Spirit. Daarna volgen nog 3 blokken en 2 zweethut-weekenden. Het geheel is een intensieve herontdekking en een waanzinnig erfgoed waarin je welkom bent om je eigen pad erin te onderzoeken.

meer info over de opleidingMidwinter-Intensive
21-22-23 december 2018

De Midwinter Intensive is altijd het koude neusje van de zalm.
Vele jaren hebben we deze hutten in een besneeuwd landschap gehouden, waarbij we ons warm hielden met vreugdevuren in de tipi en op de ceremonieplek.

Het zijn de ceremonies op de winter equinox, de langste nacht en de geboorte van het licht. Het Hert is de brenger van dit licht en dit licht is het licht van de spirit zelf.
Klik hier voor meer info

 in liefde,

Koen Silver Wolf Drum
info@zilverlicht.nl

en Nisa Silver Star Nations
info@zweethut.nl

 
 
www.zweethut.nl & www.zilverlicht.nl